Δευτέρα 4 Ιουλίου 2016

Τι άλλο θα ακούσουμε; Όσοι δεν έχουν επιτυχίες στις εξετάσεις, προβάλλουν ως κριτήριο ποιότητας σπουδών το ποσοστό των "ικανοποιημένων" σπουδαστών τους!Το να είσαι καινούριος σε ένα χώρο δεν είναι κακό. Όλοι ως καινούργιοι ξεκινάνε! Εξάλλου, ο χώρος των Κέντρων Ξένων Γλωσσών δεν είναι ούτε μονοπωλιακός ούτε ολιγοπωλιακός. Είναι λογικό να ανοίγουν κάθε χρόνο νέα φροντιστήρια και να κλείνουν άλλα.

Είναι όμως επίσης λογικό και συνετό από την πλευρά του υποψήφιου σπουδαστή να μην εμπιστεύεται ένα φροντιστήριο που άνοιξε "χθες" και να προτιμά ένα Κέντρο Ξένων Γλωσσών όπως η Ευρωδιάσταση με ΕΙΚΟΣΙ χρόνια εμπειρίας και πάνω από ΕΝΤΕΚΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ επιτυχημένους υποψήφιους σε όλες τις επίσημες εξετάσεις Αγγλικών στο ενεργητικό του.

Ένα από αυτά τα νεοσύστατα κέντρα ξένων γλωσσών, που φυσικά δεν έχει να επιδείξει έναν ικανό αριθμό επιτυχόντων όπως η Ευρωδιάσταση, σκαρφίστηκε να προβάλει το ποσοστό των "ικανοποιημένων" (?!) σπουδαστών του ως "απόδειξη" της ποιότητας των σπουδών του φροντιστηρίου. Αναφέρει λοιπόν σε περίοπτη θέση στο site του ότι το τάδε ακαδημαϊκό έτος είχε τάδε ποσοστό "ικανοποιημένων" σπουδαστών (το οποίο - surprise surprise - είναι σχεδόν 100%, εντάξει, λίγο παρακάτω, για ξεκάρφωμα).

Λίγη ντροπή, ρε παιδιά! Σε ενήλικες απευθύνεστε, όχι σε παιδάκια. Πως αποδεικνύεται το ποσοστό των "ικανοποιημένων" σπουδαστών; Γιατί υποτιμάτε τη νοημοσύνη του καταναλωτικού κοινού και βγάζετε κακό όνομα σε όλο τον κλάδο; Με τα ψέματα δεν πας μπροστά!