Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου 2013

Αγγλικά για φοιτητές: η Ευρωδιάσταση είναι η φθηνότερη και πιο συμφέρουσα επιλογή!

Πεποίθησή μας είναι ότι η Ευρωδιάσταση είναι φθηνότερη και πιο συμφέρουσα επιλογή από κάθε άλλο φροντιστήριο, ιδιωτικό ή μη, εφόσον – αυτονόητα – συγκρίνει κανείς όμοια προγράμματα, δηλαδή:


Α) Tη συνολική διάρκεια φοίτησης και το συνολικό κόστος φοίτησης μέχρι και την ολοκλήρωση της προετοιμασίας για κάθε πτυχίο.

B) Τις ευκολίες πληρωμής.

Γ) Τις παροχές (εναλλάξ παρακολούθηση, γραπτή εγγύηση χρονοδιαγράμματος) που σας προσφέρει (ή ΔΕ σας προσφέρει) ο κάθε φορέας.

Ένα παράδειγμα:
Προετοιμασία για Lower Michigan (ECCE) αρχίζοντας από το μηδέν, στο “φθηνότερο” φροντιστήριο (ιδιωτικό ή μη) που θα μπορούσε να βρει κανείς.

  • Δίδακτρα 500 ευρώ το χρόνο.
  • Συνολική διάρκεια φοίτησης μέχρι το Lower = 4 ακαδημαϊκά έτη, άρα συνολικό κόστος 500 Χ 4 = 2000 ευρώ. 
  • Τα δίδακτρα συνήθως προπληρώνονται με το σκεπτικό ότι «είναι λίγα» (δεν υπάρχει η εναλλακτική των δόσεων), αν δεν φοιτήσεις τα χάνεις (δε μεταφέρονται σε επόμενη περίοδο ούτε μεταβιβάζονται σε άλλο πρόσωπο).
  • Δεν υπάρχουν εναλλακτικά ωράρια ούτε τα τμήματα συμβαδίζουν, αν χρειαστεί να αλλάξεις ωράριο στην πορεία μένεις ξεκρέμαστος.

Προετοιμασία για Lower Michigan (ECCE) στην Ευρωδιάσταση:
  • Lower Michigan (ECCE) από το μηδέν για εξετάσεις Δεκεμβρίου 2016 (εντατικό πρόγραμμα - καλύπτει 6 επίπεδα / τάξεις) με συνολικό κόστος 970 €. Προσφορά για λίγες μόνο ημέρες!
  • Δεν είσαι υποχρεωμένος να πληρώσεις εφάπαξ. Το εφάπαξ ποσό μπορείς να το καταβάλεις και με την πιστωτική σου κάρτα, δεν είσαι υποχρεωμένος να το καταθέσεις όλο προκαταβολικά σε τράπεζα.
  • ΥΠΑΡΧΟΥΝ εναλλακτικά ωράρια, τα τμήματα ΣΥΜΒΑΔΙΖΟΥΝ, αν χρειαστεί να αλλάξεις ωράριο στην πορεία ΔΕ μένεις ξεκρέμαστος, μπορείς επίσης να παρακολουθείς τα τμήματα ΕΝΑΛΛΑΞ.

Προτού αποφασίσεις, έλα μία βόλτα από Ευρωδιάσταση!

Αθήνα (1) Χαλκοκονδύλη 5, Πλατεία Κάνιγγος, τηλ. 210-330.111.0

Αθήνα (2) Χαλκοκονδύλη 9, Πλατεία Κάνιγγος, τηλ. 210-38.44.888, 210-33.01.300

3-5' από metro και ηλεκτρικό (Πανεπιστήμιο ή Ομόνοια), 1-5' από τις κυριότερες αφετηρίες και στάσεις λεωφορείων και τρόλεϊ (Ακαδημίας, Πανεπιστημίου, Σταδίου, Πατησίων κλπ.)

Βρισκόμαστε σε ένα από τα πιο κεντρικά και ασφαλή σημεία της Αθήνας και ταυτόχρονα κοντά σε Νομική, ΑΣΟΕΕ, Παιδαγωγικό, Πολυτεχνείο. Εύκολη πρόσβαση και από Πανεπιστημιούπολη / Πολυτεχνειούπολη Ζωγράφου, Ιατρική / Οδοντιατρική, ΤΕΙ Αθήνας και Πειραιά και Επαγγελμάτων Υγείας, ΠΑΠΕΙ.